image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Meest recente berichten
Search

Gellak

Het hebben van verzorgde handen met mooi gelakte nagels is voor iedereen mogelijk. Bij Merlin’s Pedicure Praktijk gevestigd in Almere kunt u terecht voor gellak en bent u wekenlang verzekerd van perfect verzorgde nagels. Gellak op uw natuurlijke nagels is de oplossing als uw nagels blijven scheuren en splijten. De gellak versterkt de natuurlijke nagel en groeit met de nagel mee. Bedenk wel dat u gellak niet met aceton kunt verwijderen, uiteraard kunt u bij Merlin’s Pedicure Praktijk terecht om uw gellak te laten verwijderen.  De gellak kan in kleur worden aangebracht of met witte uiteinden, de zogenaamde French Manicure.

 

onze werkwijze

De nagels en nagelriemen worden verzorgd. De natuurlijke nagel wordt vetvrij gemaakt. Hierna wordt er een gel laagje over je eigen nagel aangebracht en uitgehard onder een speciale UV lamp.

NCM nagellak

Wij werken met het merk NCM. Sinds januari 2013 brengt NCM haar eigen ontwikkelde gel-lijn op de markt. Voor de lancering zijn alle producten uitvoerig getest en aangepast waar dat nodig was. Alleen de allerbeste producten zijn goed genoeg voor NCM met als resultaat een product waar wij trots op zijn. De NCM Soak-Off lak gel geeft twee tot vier weken mooie verzorgde handen. Op de voeten blijft deze zelfs zes weken mooi zitten. Deze lak hebben wij in diverse kleuren en French manicure / Pedicure is ook mogelijk. De NCM soak off lak gel verstevigd de natuurlijke nagel en is in tien minuten af te weken. Ook heeft u met de NCM soak off gel achteraf geen last van dun gevijlde nagels.