image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Meest recente berichten
Search

Pedicure Behandeling

Bent u op zoek naar een ervaren pedicure in Almere Haven? Merlin’s Pedicure Praktijk in Almere zorgt voor een verzorgende en ontspannende behandeling van uw voeten maar is er ook voor een preventieve pedicure behandeling.

Waarom gaat u naar de pedicure?

Een goede verzorging van de voeten is ontspannend voor de een en noodzakelijk voor de ander. Bij Merlin’s pedicure praktijk loopt u altijd weer goed verzorgd de deur uit. Wij hebben oog voor uw voeten en geven een persoonlijk advies.

Bij diverse voetklachten:
Eelt, likdoorns, voetschimmel, kalknagels en ingegroeide teennagels zijn voorbeelden van hinderlijke voetklachten. Wij helpen u met deze vervelende klachten met ons persoonlijke behandelplan en weten welke verzorgingsproducten u het beste kan gebruiken.

Voor gewoon mooi verzorgde voeten:
Wilt u deze zomer die modieuze slippers of open schoenen weer aan? Of wilt u gewoon uw voeten en teennagels laten verzorgen bij een specialist? Een cosmetische pedicure behandeling bij Merlin’s pedicure praktijk is een ware verwennerij voor uw voeten met als resultaat zachte voeten en verzorgde teennagels.

Onze werkwijze

Wanneer u voor het eerst een bezoek aan onze praktijk brengt vind er altijd eerst een (gratis) screening plaats. Middels een korte vragenlijst weten wij welke behandeling voor u van belang is. Ook doen wij een uitgebreide voetencheck om vast te stellen of deze behandeling binnen de daarvoor gereserveerde tijd uitgevoerd kan worden.

De voetencheck en de korte vragenlijst geven inzicht bij welke behandeling u het meest gebaad bent. Het is tenslotte mijn missie om ervoor te zorgen dat u met tiptop verzorgde voeten tevreden de deur uitloopt.

Standaard pedicure behandeling

Een standaard pedicure behandeling is gebaseerd op een complete voetbehandeling en bestaat uit:

·        Het inspecteren en desinfecteren van de voet voor een optimale hygiëne.

·        Het knippen en verzorgen van de nagels

·        Het verwijderen van overtollig eelt en likdoorns

·        Het dun fraisen van de nagelplaat en vrij leggen van de nagelwal.

·        Het afwerken van de eeltlocaties door te vijlen met de pedicuremotor

·        Het polijsten van de nagels

·        Incremen van de voet