image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Meest recente berichten
Search

Over Merlin

Mijn naam is Merlin Garritsen, gediplomeerd pedicure sinds 2010. Ik ben getrouwd met Robby en samen hebben wij 2 mooie kinderen. Mijn pedicure praktijk is gevestigd in Almere-Haven op de begane grond.

Mijn interesse in het pedicure vak was al jong gewekt doordat mijn moeder (inmiddels al 30 jaar) een goed lopende pedicure praktijk runde. Als kind was ik gefascineerd door alle instrumenten, tangen en mesjes die veilig opgeborgen lagen.

Verzorgen ligt echt in mijn aard. Vandaar dat ik na de middelbare school koos voor een verzorgend beroep. In 2008 kwam tot het inzicht dat ik het werk met kinderen heel leuk vind maar niet tot mijn pensioen. Ik wilde iets voor mezelf gaan doen. Een eigen bedrijf waar ik kan werken naar mijn eigen normen en waarden. Dingen die ik belangrijk vind zoals kwaliteit, klantvriendelijkheid, professionaliteit, hygiëne, om er maar een paar te noemen. Het beroep pedicure was al snel gekozen. Vooral het medische aspect, alles wat ik moest weten over het menselijk lichaam sprak mij er aan. Ik deed de opleiding naast mijn werk en ontving mijn pedicure diploma in 2010 waarna ik met trots mijn eigen praktijk opende.

Inmiddels kunt u bij Merlin’s Pedicure Praktijk terug voor gellak op uw handen of voeten en zal mijn standaard pedicure behandeling binnenkort uitgebreid worden met manicure en spabehandelingen.